iPhone hoesjes

Voor elke type Iphone zijn er vele hoesjes te koop, zo ook voor de Iphone 4. Het iPhone hoesje dient voornamelijk om uw toestel te beschermen, echter wilt het oog natuurlijk ook wat. U kunt uw toestel mooi verfraaien met een mooi hoesje. Soms zijn deze hoesjes erg duur, het is maar net wat u er voor uit wilt geven. Uiteraard kunt u ook goedkope iPhone hoesjes kopen!

Reviews

Bij het kopen van een iPhone hoesje kunt u letten op reviews, dit zijn de ervaringen van consumenten die al in het bezit zijn van het product. Door de reviews te bekijken ziet u of anderen tevreden zijn over het hoesje en wat wellicht de problemen zijn. Soms kan het zo zijn dat het hoesje net niet lekker aansluit en dat u het toestel daardoor niet fijn kunt gebruiken. Tevens is een veel voorkomende nare ervaring dat het hoesje de smartphone helemaal niet goed beschermd.

iPhone screenprotectors

Naast hoesjes worden er ook screenprotectors verkocht, dit is uitermate geschikt voor als u liever geen hoesje wilt aanschaffen omdat u een hoesje bijvoorbeeld irritant vind. Een screenprotector is minder zichtbaar, bovendien niet voelbaar, maar beschermd het scherm toch tegen krassen en scheuren. Ook wanneer u het toestel laat vallen hoeft u niet bang te zijn dat de barsten erin komen, hier staat de iPhone toch een beetje om bekend.

Echter zijn sommige consumenten ook weer negatief over een screenprotector omdat zij het Touch screen minder natuurlijk aan vinden voelen. U kunt dus zelf een overweging maken of dat u voor helemaal geen bescherming kiest, of dat u een hoesje of screenprotector aanschaft.