iPhone 5

is ook alweer de iPhone 5 op de markt. De specificaties van het toestel zelf zijn ver uitgebreid, zo krijgt u onder andere een verbeterde display, besturingssysteem en processor. Daarnaast is de iPhone 5 ook te gebruiken op het 4G netwerk. Hetzelfde geldt voor de iPhone 5S en iPhone 5c. Deze toestellen zullen op het begin nog vrij prijzig zijn, echter kunt u dit prima combineren met een abonnement zodat u een korting op het toestel krijgt. Toch zijn er genoeg mensen die niet gebonden willen zijn aan een contract en daardoor liever het toestel zelf aan schaffen, in dit geval kunt u dit combineren met een prepaid simkaart.

Verschil met iPhone 4

De verschillen tussen een iPhone 5 en 4 lijken op het eerste gezicht niet erg groot, qua uiterlijk lijken de toestellen dan ook erg op elkaar. Uiteraard heeft het nieuwe model wel uitgebreidere functies en zijn er meer dingen mogelijk op het toestel. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verbeterpunten aangebracht waardoor de iPhone gebruikers het toestel dan ook beter vinden als zijn voorganger.

Echter zijn de kosten van de iPhone 5 natuurlijk ook een stuk hoger dan de iPhone 4. Voor een nieuw model betaald u altijd een hoog bedrag, wat uiteindelijk steeds minder gaat worden. Een groot voordeel is wel doordat de iPhone 5 is uitgebracht de iPhone 4 nu scherp geprijsd is. Een ieder die nog geïnteresseerd is in de voorganger kan nu voordelig zijn slag slaan.

iPhone 5 abonnement

De losse prijs van een iPhone 5 is momenteel nog erg hoog. Om deze kosten te kunnen drukken kunt u de smartphone aanschaffen in combinatie met een abonnement, hierdoor betaald u maandelijks zeg maar een extra bedrag voor het toestel. Echter krijgt u hierdoor het toestel wel voor een kleiner bedrag of soms zelfs kosteloos. Er zijn al diverse modellen van de iPhone 5 verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Het iPhone 5c abonnement is momenteel ook al verkrijgbaar bij alle providers.