iPhone 4 en sim only

De iPhone 4 is ook prima te combineren met een goedkope sim only oplossing. Wel dient u dan al zelf te beschikken over het toestel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen zelf het toestel aan te schaffen, daarnaast bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid dat u al een iPhone 4 abonnement had waarvan het contract afgelopen is. Indien dit het geval is het zonde om nog de dure kosten van het regulier abonnement te betalen en voordeliger om over te stappen op sim only. Kijk voor meer informatie op deze website.

Verschil in kosten

Het verschil in kosten is behoorlijk groot tussen een regulier abonnement en een sim only abonnement. Dit komt voornamelijk doordat u bij een regulier abonnement ook een maandelijkse bijdrage voor de iPhone 4 dient te betalen. Gaat u een sim only abonnement kopen dan betaald u alleen de kosten voor het aantal belminuten, sms’jes en het mobiel internet. Dit kan wel een aantal tientjes per maand schelen.

Nummer behouden en overstappen

Veel consumenten blijven betalen voor een duur abonnement en stappen niet over naar een sim only abonnement doordat zij bang zijn hun huidige nummer te verliezen. Echter is dit helemaal niet van toepassing en kunt u gewoon overstappen naar sim only en uw huidige nummer behouden, zelfs als u kiest voor een andere provider. De aanbieders noemen dit nummerbehoud en zij zorgen ervoor dat het oude abonnement goed overloopt in het nieuwe abonnement. Houdt er wel rekening mee dat u vaak nog een opzegtermijn heeft indien u wilt overstappen op een sim only abonnement. In vele gevallen betreft dit 1 maand, u kunt dan ook het beste het sim only abonnement een maand later in laten gaan zodat u niet onnodig dubbele kosten betaald.