Abonnement met iPhone4

Door een iPhone4 in combinatie met een abonnement af te sluiten kunt u vaak behoorlijke kortingen op het toestel krijgen. U gaat bijvoorbeeld voor 2 jaar een abonnement aan bij een bepaalde provider en in principe betaald u dan maandelijks een bedrag voor uw belminuten, sms’jes en het mobiel internet. Echter zitten hier ook verborgen kosten in, waarbij u dus ook een maandelijks bedrag betaald voor het toestel, of dit nou in de vorm van lease is of dat het toestel van u is. Echter is het op deze manier wel mogelijk goedkoop of zelfs gratis gebruik te kunnen maken van het toestel, hetzelfde geldt uiteraard voor andere type telefoons als de Samsung Galaxy S4 en dergelijke.

iPhone 4 abonnement

Een iPhone 4 abonnement is nog steeds mogelijk om af te sluiten, ondanks dat de iPhone 5 alweer op de markt is. Juist nu kunt u een fikse korting op het toestel krijgen, gezien de marketing alweer gericht is op het nieuwe model en ze nog snel van het oude model af willen.

Let op of u het toestel uw eigendom wordt of dat het om een lease abonnement gaat, bij het laatste dient u de smartphone na beƫindiging van het contract weer in te leveren. Het zou fijn zijn dat u het toestel mag houden, waardoor u na de contractperiode kunt gaan voor een sim only abonnement en kunt profiteren van lage maandelijkse lasten.

Vergelijken

Wij raden u aan verschillende providers met elkaar te vergelijken. Een mobiel abonnement vergelijken zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van het aanbod en zo de beste iPhone aanbieding kunt selecteren.